Cene:

Vse cene na spletni strani www.stampiljke.net so v EVRIH (EUR) in vsebujejo davek na dodano vrednost 22%.
Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila.
Za izračun cen v evrih je uporabljen centralni paritetni tečaj, ki je bil določen ob vstopu Republike Slovenije v ERM II (1,00 EUR= 239, 640 SIT).

Stroški dostave:

- za naročilo v znesku pod 19,00 EUR (skupaj z DDV) je strošek dostave
4,00 EUR
- naročilo v znesku nad 19,00 EUR (skupaj z DDV)
je dostava brezplačna


Oblikovanje:


Brezplačno oblikovanje zajema osnovno oblikovanje vzorca ter postavitev teksta in logotipov na željo stranke.


Dostava in plačilo:

Naročene artikle vam dostavimo po pošti. Kupljeno blago plačate ob prevzetju ali po predračunu.Naročeno blago pošljemo najkasneje v roku treh delovnih dni, razen v primeru da artikla ni na zalogi. Če artikla ni na zalogi obvestimo o tem naročnika in mu damo informacijo v kolikšnem času dobimo artikel. Pogodbo (naročilo) je mo�no skleniti v slovenskem jeziku.

Naročilo:

Artikle na spletni strani lahko naročite preko elektronske pošte info@stampiljke.net, ali pisno na naslov podjetja. Sprejeta naročila obdelamo in stranki pošljemo v predogled za dokončno potrditev naročila. Naročilo bo shranjeno na sedežu podjetja. Na pisno željo naročnika mu lahko pošljemo kopijo naročila. Če želite preklicati naročilo lahko to storite, da nam pišete preko elektronske pošte.

Varovanje osebnih podatkov:

Zavezujemo pa se da podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.


Mo�nost odstopa od pogodbe?

Pri vseh opravljenih naročenih storitvah, opravljenih po natančnih navodilih potro�nika po potrjenih naročilih po predogledu s strani potrošnika, potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe. Vsa dokumentacija se hrani pri Štampiljke Žiža in jo naročnik lahko dobi na osnovi pisnega zahtevka.

Ima pa potrošnik pravico od odstopa od pogodbe, če kupi izdelek, ki predstavlja dopolnitev opravljanja storitve (rezervni del, deli, ki se obrabijo oziroma izrabijo). V tem primeru potrošnik lahko v roku 15 dni od prejema izdelka, pisno sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, ne da bi bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Nato mora v roku 15 po sporočilu blago v nespremenjeni količini in nepoškodovano poslati podjetju. Pri tem potrošnik krije stroške vračila. Podjetje pa mora takoj, ko je to mogoče, najkasneje v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, vrniti potrošniku plačila.

 

 

 

 

 

 

 

oglejte si izdelke

Naročila: kliknite tukaj

Copyright ©2009 Stampiljke.net

Menu
MobilniMarketing
Nalepke
Majice
Pokali